Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Walcott: ''Bili smo briljantni!''

Nakon velike pobjede usred Maksimira, engleski reprezentativci oduševljeni su onime što su postigli. Izbornik Capello također je zadovoljan što je konačno utišao svoje kritičare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

19-godišnji Theo Walcott bio je junak sinoćnje utakmice. Postigao je tri pogotka, koji su mu ujedno i prvi u reprezentativnom dresu.

"Večeras smo imali 11 zvijezda na terenu, ova je momčad pokazala svoju snagu. Bili smo brilijantni. Prva dva pogotka koja sam postigao bili su slični, obično ja upošljavam suigrače, ali ovoga sam puta odlučio biti sebičniji. Također, zahvaljujem Rooneyu na sjajnom dodavanju za treći gol, a zahvalan sam i izborniku Capellu koji mi je dao priliku. Od sada pa nadalje moram nastaviti s ovakvim igrama," izjavio je mladi veznjak Arsenala.

Fabio Capello, veliki talijanski trener, ovom je pobjedom ušutkao svoje kritičare.

"Od početka smo igrali samopouzdano i bez straha. Igrači su igrali kao na treningu, hrabro i tehnički savršeno. Ovo je rezultat našeg 10-dnevnog zajedničkog rada, rekao sam da ćemo s vremenom biti sve bolji, a sada smo pokazali koliko jaki možemo biti kao cjelina," rekao je nakon utakmice.

Engleska je sada u sjajnoj situaciji, nakon 2. kola naše kvalifikacijske skupine. Ako im se ne dogodi neki kiks, vrlo bi lako mogli osvojiti prvo mjesto u našoj skupini.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider