Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Video: 2.000 navijača na treningu Vatrenih!

Na poslijepodnevnom treningu hrvatske reprezentaciije koji je započeo u 18 sati u gradiću Oberwertu okupilo se oko dvije tisuće hrvatskih navijača, ali i velik broj domaćih znatiželjnika.

Stadion lokalnog prvoligaša ugostio je otvoreni trening hrvatske reprezentacije na kojem se okupilo oko dvije tisuće ljudi, većinom mlađih navijača naše izabrane vrste te velik broj domaćih znatiželjnika.

Euforija nakon nedjeljne blijede igre ipak nije splasnula. Ponovno se sve šarenilo oko nogometnog terena na kojem igraju ili samo vježbaju naši dečki. Kockice su ovih dana podno Alpa jako popularne, a naša obilježja ne nose samo Hrvati već i domaćini. Mnoštvo lokalne djece opsjedalo je štand s hrvatskim obilježjima, dok je onaj s austrijskim zjapio prazan.

Naši igrači potpuno su se posvetili pripremi za dvoboj protiv Njemačke.

Ipak zamijetili smo kako su pri rastrčavanju za ostatkom ekipe kaskali Olić, Robert Kovač i Srna. Olić je čak bos nizao krugove vjerojatno zbog žuljeva. Na licima igrača bila je prisutna maksimalna koncentracija na vježbanje i nisu se previše obazirali na veliki broj navijača koji su uzvikivali njihova imena.

Trening je trajao sat i 15 minuta, a u jednom trenutku jaki pljusak spustio se na naše igrače, no njih to nije omelo, već su samo nastavili s treniranjem kao da se ništa ne događa. Kiša je ubrzo prestala.

Zanimljivo je da je, usprkos „moru kockica“, hrvatski jezik bio u podređenom položaju. Navijači su u Austriju, ali i na običan trening naše reprezentacije, stigli iz Belgije, Australije, Kanade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider