Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Scholes i njegov 'odbojkaški' gol vrijedan crvenog kartona

Manchasterov veznjak Paul Scholes proslavio se na utakmici europskog Superkupa potezom koji će se još dugo pamtiti: riđi Englez besramno je rukom zakucao loptu u mrežu Zenita!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tog izjednačujućeg gola za 2:2, O'Shea se bacio oko vrata Scholesu, slaveći remekdjelo Manchesterovog veznjaka. Ipak, sudac Claus Bo Larsen prozreo je njihov pokušaj prijevare. Odmah je poništio gol i dao Scholesu drugi žuti karton, nakon kojeg je Englez morao napustiti teren.

''Šteta što je Scholes isključen. Bio je to nesretan slučaj, kakvi se događaju,'' zaključio je Sir Alex Ferguson, koji je stao na stranu svojeg standradnog veznjaka, odbijajući priznati da je riječ o nesportskoj igri.

Na žalost Sir Alexa, Manchester je sinoć izgubio od Zenita 1:2, i tako su Rusi podigli prvi europski pehar ove sezone. Da stvar bude gora, iskusni 33-godišnji Scholes svojim je potezom dodatno osramotio ekipu. Za razliku od Maradone 1986. godine, njegov gol rukom nije prošao nekažnjeno. Zbog ovog blesavog poteza Scholes je kažnjen i neće moći nastupiti u prvom kolu Lige prvaka, 17. rujna protiv Celtica.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider