Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Ludi Pas' Pogatetz otkinuo ligamente Possebonu

Svako ima nažalost svoga Taylora. Treće kolo engleskog Carling cupa ostat će u sjećanju po pogibeljnom startu Emanuela Pogatetza. Nakon što je austrijski reprezentativac, simpatičnog nadimka, ciljao loptu sa nogom pola metra iznad zamlje, nekako je 'naišao' na ligamente mladog Unitedovog brazilca Rodriga Possebona.

Uvijek je najljepše nakon ovakvih startova gledati face braniča, koje tepaju one romantične riječi : 'je kaj ušel sam mu malo čvršće'. Iako je ovo prvi nastup od prve minute za 19 – godišnjeg brazilca u momčadi crvenih vragova, i neće mu ostati u lijepom sjećanju.

Sir Alex je naravno poludio. 'Ovo je bio užas. Gledao sam snimku i nakon toga nema šanse da bih ponovno to gledao. Dečko je prvi puta za nas zaigrao od prve minute i zadobio je ovakvu ozljedu. To je strašno'.

Trener Middlesbrougha Gareth Southgate ispričao se u ime svoj momčad iako su neki igrači sa njegove klupe prosvjedovali nakon što je Pogatetz dobio crveni karton.

'Pogi je prekrasan dečko, sigurno će ga proganjati ovaj start, nadam se da će se Possebon brzo oporaviti,' zaključio je menadžer Middlesbrougha.

Iako je start izgledao užasno, a krv šikljala iz Possebonove noge, medicinska služba Manchestera potvrdila je da se ipak ne radi o lomu noge nego o ozlijedi ligamenata koljena.

Nama je Pogatetz ostao u lijepom sjećanju kada je na Euru sa leđa 'išamarao' Ivicu Olića i izvukao se bez čistog crvenog kartona.

Inače, Fergusonova momčad je pobijedila 3-1. Prvi pogodak sezone postigao je Cristiano Ronaldo, zabijali su još Giggs i Nani, za Middlesbrough je zabio Johnsson.


Šteta, velika šteta je što kapetansku vrpcu kod crvenih vragova više ne nosi neponovljivi Roy Keane. Vjerojatno bi 'ludi Irac' naganjao 'ludog psa' Pogatetza do svlačionice...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider