Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Video: Kako Mamić brine da se Morales ne prehladi

Nogometaši Dinama otputovali su u Belfast gdje ih sutra očekuje utakmica prvog pretkola Lige prvaka protiv Linfielda. Velika očekivanja javnosti usmjerena su i na debi nove Mamićeve zvijezde, Čileanca Pedra Moralesa kojeg je naša ekipa posjetila nakon sinoćnjeg Dinamovog treninga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kiša nije omela igrače da odrade posljednji zagrebački trening uoči utakmice sa Sjevernim Ircima. Među njima je i nova nada zagrebačkih plavih koja smatra kako će Linfield biti samo početak uspješnog europskog puta ovogodišnjeg Dinama.

"U posljednja četiri tjedna priprema vrlo dobro smo trenirali, cijela ekipa jako je motivirana, izgara od želje da pokaže najbolje. Treba se nadati konačnom uspjehu i ulasku u Ligu prvaka, zašto ne", optimističan je Morales.

Svakog zaljubljenika u plavu boju muči pitanje može li kvalitetom nadomjestiti igre Luke Modrića u plavom dresu.

"Nisam imao priliku vidjeti Luku na terenu, logično je da nas ljudi uspoređuju jer igramo na istoj poziciji u momčadi. Međutim, smatram da nas ne bi trebalo uspoređivati, obojica smo jedinstveni igrači, svatko ima svoje vrline i mane, što će se vidjeti na terenu."

Da su očekivanja od Moralesa velika potvrdio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić. Vidjevši da snimamo intervju neposredno nakon kišnog treninga, zabrinuo se za zdravstveno stanje Čileanca te u prolazu dobacio par riječi.

"Vidite da je mokar, ispričavam se vama dečki. Shvatite, završio je trening, a on tu mokar stoji 15 minuta."

Je li Dinamo pogodio s kupnjom Moralesa znat ćemo već sutra, kada Čileanac ima prvu službenu priliku za dokazivanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider