Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

''Igrati u engleskoj ligi za mene je veliki izazov''

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić zadovoljan je nakon dolaska u London i uvjeren u veliku snagu svog Tottenhama, čak i nakon odlaska važnih igrača iz kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je danas odradio press konferenciju, na kojoj je uz pomoć prevodioca odgovarao na pitanja engleskih novinara.

Nakon prve odigrane utakmice u dresu Tottenhama, Modrić tvrdi da je vrlo zadovoljan svojom igrom, a raduje ga jaka konkurencija u engleskoj ligi, za koju smatra da će mu pomoći da napreduje i poboljša svoju igru

''Klub ima velike ambicije i vjerujem da možemo ugroziti veliku četvorku,'' izjavio je Modrić, koji je uvjeren kako će u budućnosti Tottenhemom igrati u Ligi prvaka, s obzirom da klub ima izvrsnog trenera i solidnu ekipu. Priznao je da je došao u Tottenham zato što je londonska momčad pokazala najveću želju da ga dovedu u svoje redove, a i jako cijeni trenera Ramosa.

Što se odlaska Robbieja Keanea tiče, Modrić nije zabrinut za svoju momčad. ''I dalje imamo odličnu ekipu,'' samouvjereno je ustvrdio.

Na pitanje hoće li mu nedostajati fizičke snage za igru u Premier ligi, Modrić je odgovorio da mu je igrati u Engleskoj veliki izazov, kojem se raduje.

Luka se posebno raduje utakmicama protiv Eduarda, kojem želi što brži oporavak, a spomenuo je i Europsko prvenstvo u nogometu i ispadanje protiv Turske, poraz koji još uvijek nije prebolio.

Šlag na tortu Lukine press konferencije bila je njegova izjava na engleskom. Luka, koji još uvijek nije ovladao najraširenijim jezikom svijeta, uspio je izgovoriti ove riječi: ''I'm very happy because I enjoy Tottenham.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider