Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Valencia očajnički pokušava zadržati Villu

Najbolji strijelac Europskog prvenstva David Villa na listi je želja mnogih velikih klubova, no Valencia mu nudi ogromno povećanje plaće za nagradu ako ostane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolskog napadača u svoje bi redove voljeli dovesti mnogi klubovi iz engleske i španjolske lige, nakon što je odigrao fenomenalno u Austriji i Švicarskoj prošlog mjeseca. 

Iako 26-godišnji Villa ne krije da bi najradije ostao u svojoj Valenciji, loša financijska situacija u klubu mogla bi dovesti do njegovog transfera u Liverpool ili Chelsea, klubove koji su se dosad pokazali kao najozbiljniji kupci.

Valencia ipak nema namjere samo tako prepustiti svoju zvijezdu gladnim europskim megaklubovima. Odlučili su mu ponuditi novi ugovor, nakon kojeg će imati najveću godišnju plaću u povijesti kluba, čak i veću od 1.8 milijuna eura, što su prije par godina čelnici kluba postavili kao gornji limit za plaću jednog nogometaša.

Ako nitko ne ponudi više od 40 milijuna eura za Davida Villu tijekom ljeta, Valencija će ponuditi svojem napadaču ugovor u kojem mu se jamči plaća od oko 3 milijuna eura godišnje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider