Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Trezeguet: Ne vraćam se u reprezentaciju dok Domenech ne ode

Napadač Juventusa, 30-godišnji David Trezeguet, priznao je kako i dalje nije 100 posto sigurno hoće li on i Gianluigi Buffon ostati u Juventusu, te da će o povratku u reprezentaciju početi razmišljati tek ako se s klupe Tricolora 'digne' Raymond Domenech.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U nogometu se nikad ne zna. Ako mene pitate, netko poput Buffona je neprocjenjiv, no na kraju svatko ima svoju cijenu pa tako i nas dvojica. Gigi i ja smo izabrali ostati u Juventusu i onda kad je bilo najteže (kad je Juventus kažnjen odlaskom u Serie B) i sada kad smo se vratili u prvu ligu. No, klub uvijek ima posljednju riječ", kazao je Francuz. 

Talijanskog No1 vratara naime, već duže vrijeme prati Manchester City, a Trezeguet je ovog ljeta bila iznimno 'zagrijana' Barcelona. Talijanski mediji su pisali kako je Juve čak odbio konkretnu (i ne malu) ponudu. No, i sam je Trezeguet izjavljivao kako nikada ne želi otići iz 'Stare dame'. 

"Pepe Guardiola je želio da dođem na Camp Nou, no odmah sam mu jasno rekao da ne osjećam potrebu otići iz Juventusa", kazao je Trezeguet koji se još nije u potpunosti oporavio od ozljede tetiva.

Što se tiče povratka u reprezentaciju Francuske, Trezeguet kaže kako bi o tome mogao razmisliti, no samo ako na klupi Tricolora više ne bude sjedio Raymond Domenech. 

Naime, otkako je Domenech 2004. preuzeo nacionalnu vrstu Trezeguet kao da je prestao postojati. Nastupio je tek u kvalifikacijama za Euro 2008, nakon čega je Domenech na natjecanje u Austriju i Švicarsku umjesto njega poveo Bafetimbija Gomisa i Karima Benzemu koji se nisu baš iskazali. 

Nakon loših rezultata na Euru Domenech je na opće iznenađenje ipak uspio zadržati mjesto izbornika, što je dovelo do toga da Trezeguet objavi kraj internacionalne karijere. Ipak, napadač Juventusa priznaje kako bi razmislio o promjeni te odluke, no samo ako Francuski nogometni savez odluči maknuti Domenecha s mjesta izbornika. 

"Ako on ode, spreman sam saslušati što bi mi novi izbornik imao za reći", kazao je Trezeguet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider