Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Tottenham nudi 22.5 milijuna eura za Aršavina

Zvijezda Zenit St. Pettersburga i ruske reprezentacije, Andrej Aršavin, dobio je još jednog zainteresiranog kupca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Londonski Tottenham već je u svoju veznu liniju doveo Luku Modrića, no s obzirom da namjeravaju prodati Berbatova Manchesteru te Keana Liverpoolu, potreban im je još jedan sjajan igrač da bi mogli konkurirati drugim engleskim velikanima u borbi za Premiership.

Zenitu su ponudili 18 milijuna funti iliti 22.5 milijuna eura za jednog od najboljih igrača ovogodišnjeg Europskog prvenstva. Za Aršavina je još zainteresirana Barcelona te Arsenal, a trener Juande Ramos nada se da bi ruski virtuoz mogao potpisati baš za Spurse, s obzirom da su pregovori između Zenita i drugih svjetskih velikana trenutno zapeli.

Tottenham je spreman ponuditi Aršavinu plaću od 100 000 eura tjedno, što bi moglo zadovoljiti ambicije ovog nogometaša, iako bi on radije nastupao u Ligi prvaka ove sezone, a s Tottenhamom to neće moći.

Prodaja Berbatova za 25 milijuna eura trebala bi londonskom klubu prikupiti potreban novac za ovu kupovinu.

Osim Aršavina, trener Ramos nada se dolasku još nekih igrača, među kojima su najzvučniji Roman Pavljučenko i Espanyolov Luis Garcia.

Zenitov trener Dick Advocaat pomirio se s gubitkom najboljeg igrača. ''Bio je fenomenalan igrač Zenita, a u stanju je tako igrati i za bilo koji drugi klub na svijetu,'' priznao je.

Službeni pregovori između Tottenhama i Zenita trebali bi se održati sljedeći tjedan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider