Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Tko će zamijeniti Scolarija?

Legendarni brazilski nogometaš, a sada trener Zico (55), koji je prije nekoliko dana napustio klupu turskog velikana Fenerbahcea, opovrgnuo je glasine kako mu je ponuđeno mjesto portugalskog izbornika nakon što je objavljeno kako će nakon EURA Luiz Felipe Scolari napustiti to mjesto i preuzeti Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Želja svakog trenera je voditi neku od najboljih svjetskih reprezentacija, ali nitko još nije službeno kontaktirao sa mnom. Portugal je jedna od najboljih europskih reprezentacija koja u svom sastavu ima trenutačno najboljeg igrača na svijetu, Cristiana Ronalda", rekao je Zico, te se osvrnuo i na svoj odlazak iz Fenerbahcea iako ga je ove sezone vodio do četvrtfinala Lige prvaka.

"Problem nije bio financijske prirode. Stvar je u tome da neki od čelnih ljudi kluba nisu bili zadovoljni mojim odabirom igrača i dali su po tom pitanju izjave koje su za mene potpuno neprihvatljive. Ne dopuštam da se itko miješa u moje područje rada, a ukoliko oni to žele neka si nađu nekog drugog trenera", rekao je. 

Slavni portugalski nogometaš Eusebio izrazio je razočaranje zbog činjenice da će nakon EURA Luiz Felipe Scolari napustiti mjesto portugalskog izbornika nakon pet godina provedenih na toj dužnosti.

"Postali smo odlični prijatelji i želim mu svu sreću u Chelseaju. Šteta je što neće voditi našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi", kazao je Eusebio koji je član portugalske delegacije na EURU.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider