Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Tiago iz osvete zaključao predsjednika Juventusa u zahod!

Nezadovoljni portugalski veznjak Tiago Mendes zaključao je predsjednika Juventusa Giovannija Cobollija u zahod na više od sat vremena, zato što ga je ovaj silom pokušavao prodati u neki od manjih europskih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razgovoru sa novinarom Sky Italije, predsjednik Cobolli priznao je istinitost neugodne priče.

''Priča da me je Tiago zaključao u zahod je istinita,'' priznao je prvi čovjek Juventusa.

Čovjek koji je spasio predsjednika bio je kapetan Alessandro Del Piero.

''U svakom slučaju, Del Piero je reagirao na buku koju sam ja stvorio lupajući po vratima i ponudio mi je pomoć.''

U prvoj verziji, predsjednik Cobolli slučajno je ostao zaključan u zahodu. No, sada znamo da to nije bilo tako. Portugalac Tiago, koji očajnički želi nastupati u Ligi prvaka, bio je jako ljut na predsjednika zato što ga je pokušao prodati u Everton i Monaco, klubove koji ove sezone ne nastupaju u Europi. Iz osvete ga je zaključao u zahod, a prema nekim tračevima Cobolli je bio zarobljen duže od sat vremena prije nego što ga je Del Piero izvukao.

Ipak, Juventus Tiaga Mendesa još uvijek nije uspio prodati. ''Claudio Ranieri još uvijek računa na njega kao na dio momčadi, ali svašta se još može dogoditi. Uz malo sreće, Tiago će do ponoći pronaći novi klub,'' nada se predsjednik Cobolli, koji neće samo tako oprostiti ovaj incident Portugalcu.

Tiago je u Juventus došao prošle sezone, iz Lyona za 13 milijuna funti. No, u Italiji se Portugalac nikako nije snašao. Odigrao je samo 20 utakmica za crno-bijele, a njegova kupovina bio je jedan od najgorih transfera prethodne sezone u europskom nogometu. Juventus ga se sada želi silom riješiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider