Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

John Terry: 'Vrijeme je za osvetu!'

Jučerašnju patetičnu retoriku engleskog kapetana Johna Terryja o nedostatku samopouzdanja danas je ipak zamijenila najava osvete Hrvatima, koji su Englezima onemogućili plasman na ovogodišnje Europsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon teško izborene pobjede protiv superslabe Andore, kojoj je Hrvatska utrpala 13 komada u prethodnim kvalifikacijama, Englezima se evidentno diglo samopouzdanje. Čak ni činjenica što im je loš protivnik čuvao mrežu više od 45 minuta nije ih pokolebala, pa ni zvižduci s tribina zbog loše igre.

Kapetan John Terry najavljuje kako njihova ekipa dolazi u Zagreb po osvetu, nakon dva teška poraza koje smo im nanijeli u prethodnom kvalifikacijskom ciklusu.

''Da, to je pitanje osvete. I dalje ne možemo zaboraviti razočaranje nakon poraza ovdje i na Wembleyu. Riječ je o užasno važnoj utakmici, no mi dolazimo u Zagreb puni samopouzdanja nakon sinoć izborene pobjede. Spremni smo odigrati dobru utakmicu i upisati nova tri boda,'' tvrdi dobro raspoloženi Terry.

I izbornik Capello se također nada dobrom rezultatu u Zagrebu, no svjestan je kako neće biti lako.

''Volio bih kad bi Hrvatska igrala poput Andore, no to se neće dogoditi. Protiv Hrvatske će to biti potpuno drukčija priča, no mi moramo uvijek igrati na pobjedu,'' izjavio je talijanski strateg, koji je protiv Andore bio posebno zadovoljan igrom mladog veznjaka Arsenala, Theodora Walcotta, kojeg je stavio u igru umjesto Davida Beckhama.

''Walcott je fenomenalan, opasan i brz. Protiv Andore on je bio bolji izbor od Beckhama,'' zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider