Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Terry: 'Samo nas napadnite, mi vjerujemo u pobjedu!'

Kapetan engleske reprezentacije John Terry odgovorio je na samouvjerene izjave našeg izbornika Bilića, o Vatrenima kao apsolutnim favoritima. Terry vjeruje u slavnu pobjedu Gordog Albiona na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana Slaven Bilić je dosta kritizirao igru engleske reprezentacije pod Fabiom Capellom, za Waynea Rooneya je rekao da nije dovoljno angažiran, ozljedu Gerrarda smatra nenadoknadiv gubitkom za Engleze. Također je naš izbornik izjavio kako ga je naljutila Terryjeva najava pobjede Engleske od 3:0 na Maksimiru, što Terry tvrdi da nikad nije izjavio.

>> Bilić se 'divi' maksimirskom stadionu, Capello ne obećava dobar rezultat

>> Bilić: Ponekad legnem u krevet sa svojim igračima

>> John Terry: 'Vrijeme je za osvetu!'

''Ne smijemo se prepucavati s Bilićem i Hrvatskom. Nek on samo priča. Moramo ga ignorirati i koncentrirati se samo na sebe. Uvjeren sam da ćemo dobro proći, '' izjavio je John Terry i dodao: ''Nadam se da će Hrvatska samouvjereno napasti, što će nam otvoriti dovoljno prostora za našu igru.''

''Pred nama je velika utakmica. Ako ju dobijemo, bit će to sjajan početak kvalifikacijske kampanje. Znamo da oni nisu ovdje izgubili jako dugo vremena, i da će biti teško, no naš cilj je svejedno pobjeda.''

Terry vjeruje da su njegovi suigrači psihički puno jači danas nego prije dvije godine, kada su izgubili 2:0 u Maksimiru. Tada su došli nakon kiksa protiv Makedonije, a sada dolaze na krilima pobjede protiv slabašne Andore.

''Ovaj put dolazimo u Zagreb nakon pobjede, koja nas je digla. Teško smo pobijedili Andoru, ali osvojili smo tri boda i to je najvažnije,'' tvrdi Terry, koji je uvjeren kako će njegova momčad večeras sa Maksimira otići neporažena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider