Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Terry priznao: ''Nemamo samopouzdanja i treba nam potpora navijača''

Kapetan engleske nogometne reprezentacije John Terry smatra kako je nedostatak samopouzdanja glavni uzrok slabih rezultata engleske izabrane vrste.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Iskreno, osjećamo strah od neuspjeha. Tako je to već posljednjih nekoliko godina,'' priznao je Terry na press konferenciji, i dodao: ''Nisam siguran možemo li to promijeniti preko noći. Kad igraju za klubove, igrači se osjećaju slobodno i mogu se izraziti, no za reprezentaciju je drukčije.''

Engleska će večeras igrati na gostovanju kod Andore, gdje su se propisno osramotili u prethodnom kvalifikacijskom ciklusu. Naime, pod vodstvom Stevea McLarena Englezi su s puno muke došli do pobjede protiv slabašnih Andoraca, a golove su zabili tek sredinom drugog poluvremena. To je toliko iznerviralo navijače da su ih izviždali. Engleski fanovi do današnjeg dana ostali su skeptični.

''Što je utakmica išla dalje, fućkanje je bilo sve glasnije i osjećali smo se jadno,'' priznao je Terry, kojeg jako boli činjenica da navijači i dalje nisu 100% uz njih.

''Trebamo njihovu potporu, čak i ako tridesetak minuta rezultat bude 0:0. Očekujemo pobjedu, ali znamo da neće biti lako,'' osvrnuo se kapetan na večerašnju utakmicu protiv Andore.

''Oni će nas pokušati fizički iscrpiti. Dobro bi nam došao rani pogodak koji bi ih natjerao da se otvore, jer inače igraju s doslovno 10 igrača ispred gola,'' zaključio je.

Utakmica između Engleske i Andore počinje u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider