Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Srna i Olić propustili trening, Sharbini se vratio kući

Nakon sjajne predstave u Klagenfurtu i pobjede protiv Njemačke nogometna reprezentacija Hrvatske odradila je trening u Oberwartu koji su propustili Ivica Olić, Darijo Srna i Anas Sharbini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olić je trening propustio zbog velikog umora, dok je Srna pauzirao zbog udarca koji je dobio u bedreni mišić tijekom utakmice protiv "elfa". Srna je iz predostrožnosti pregledan u bolnici i prema prvim prognozama ne radi se o težoj ozljedi.

"Srna je obavio ultrazvuk i srećom nema velikog razloga za brigu. Dan, dva odmora biti će dovoljan," kazao je doktor hrvatske vrste Boris Nemec.

Sharbini je pak napustio kamp hrvatske vrste i vratio se u Rijeku kako bi se pridružio pripremama svog kluba. Kako Sharbini nije bio na popisu 23 prijavljena igrača za EURO, trener Rijeke Zlatko Dalić je zamolio Bilića da oslobodi mladog Grobničana daljnjih obveza u reprezentaciji.

Trening u Oberwartu ponovo je bio otvoren za javnost pa se na tribinama okupilo oko tisuću gledatelja koji su pratili vježbe. Momčad koja je otvorila utakmicu protiv Njemačke lagano se rastezala i trčkarala i nakon 40 minuta je otišla u svlačionicu dok su ostali igrači odradili trening u punom ritmu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider