Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Sevilli trofej, Anelka napunio mrežu Milana

U predsezonskom sudaru europskih nogometnih divova engleski Chelsea pregazio je talijanski Milan s čak 5:0. Dario Šimić je za talijanski klub odigrao prvo poluvrijeme, a u tom razdoblju crveno-crni su primili 3 gola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Turnir u Moskvi okupio je velika imena: Chelsea, Milan, Sevillu i domaći Lokomotiv. Nakon što su u polufinalu oba velikana poražena od Seville i Lokomotiva, Chelsea se u utakmici za treće mjesto iskalio na Milanu.

Seriju golova otvorio je Frank Lampard, a nastavio valjda konačno probuđeni Nicolas Anelka. Bilo je 3:0 već na poluvremenu, nakon kojega je izašao Dario Šimić.

U drugom dijelu nastavak Anelkinog showa i njegova ukupno četiri pogotka za konačnih 5:0 za Chelsea. Treći i četvrti gol postigao je na asistenciju sunarodnjaka Maloude.

U finalu turnira Sevilla je tek nešto manje uvjerljivo svladala domaći Lokomotiv. Španjolci su Ruse pobijedili s 3:0, a pogotke su postigli: Romaric, novopridošli veznjak iz Obale Bjelokosti, njegov sunarodnjak Aruna Kone te urugvajski napadač Chevanton.

Sevilla je pokazala da će i ove godine biti jedan od favorita Kupa UEFA.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider