Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Scolari: Anelka može ići ako je nesretan

Najpoznatija nogometna ptica selica Francuz Nicolas Anelka navodno je ponovo nesretan. Nakon što je u sezonu ušao kao prvi napadač Chelseaja, oporavak Drogbe i njegov povratak u prvu momčad ponovo ga može trajno preseliti na klupu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teško je već i izbrojati koliko je nogometnih klubova promijenio Anelka. Sreća mu se ponovo osmjehnula kada je u siječnju došao u Chelsea. Prvi napadač na Stamford Bridgeu već je nekoliko godina Didier Drogba, no njegova ozljeda i reprezentativne obveze usred zime otvorile su Anelki vrata novog raja.

Ovu je sezonu Anelka započeo kao prvi napadač Bluesa. Spomenimo i da 'Veliki Phil', kako su engleski novinari u svom stilu odmah prozvali Scolarija, prakticira taktiku s jednim isturenim napadačem kojem se u napadu pridružuju krila.

Oporavkom Drogbe Anelka je izgubio mjesto među prvih 11 već prošlog vikenda protiv Stoke Cityja što ga navodno naljutilo. S druge strane, Luiz Felipe Scolari je veliki autoritet i inzistira na momčadskom duhu u svojoj momčadi.

'Ono što želim od svojih igrača je da budu sretni što igraju za Chelsea, a ne samo za prvu momčad ovog kluba. Želim Drogbu oporavljenog do kraja, Anelka je spreman, a odluka je samo na meni', rekao je Big Phil britanskim medijima.

'Ovo je Chelsea, mi smo tim. Ako su igrači nezadovoljni, u siječnju će imati priliku otići. Bilo tko od njih. Trebaju shvatiti da oni svi pobjeđuju kao momčad, a svatko tko je ovdje zbog sebe treba otići u neki drugi klub', bio je odrješit Scolari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider