Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ronaldova Letizia sanja o seksu u privatnom avionu i voli mušku odjeću

Seksi Letizia Filippi očito želi dodatno 'zapaliti' Cristiana Ronalda. Naime, izjavila je kako sanja o tome da unajmi privatni avion i u njemu provede nezaboravne trenutke.

Čini se kako će 23-godišnji Ronaldo oko 30-godišnje Talijanke zbog koje je navodno i ostavio Nereidu Gallardo imati pune ruke posla. No, s obzirom da je dok je bio s Nereidom pokazivao prilično ljubomore, pitanje je hoće li mu se svidjeti najnoviji intervju s Letiziom.  

"Volim obrazovane muškarce koji su pristojni,a opet pomalo i ljubomorni jer se obožavam osjećati voljeno. On mora reći:'Svi gledaju u tebe' čak i ako to nije istina. Po tome znam da je u potpunosti zaljubljen u mene", rekla je Letizia. 

“Mora učiniti da se osjećam važnom. Mora znati biti i dobar i zločest, sladak a u isto vrijeme pomalo i 'nestašan'", dodala je. 

>> FOTO: Ronaldo ljubi Letiziu, Nereida šizi

Lijepa manekenka otkrila je i neke svoje navike, ali i tajne želje. 

"Volim se odjevati pomalo muški - uske hlače i bijela košulja. Kada nosim kratke suknje osjećam se nelagodno kada ljudi bulje u mene. No moja prava fantazija je seks u privatnom avionu", otkrila je Letizia. 

Ronaldo i Letizia upoznali su se na Capriju za vrijeme njegova odmora s Nereidom. Upoznao ih je nogometaš Reala Fabio Cannavaro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider