Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet

Ronaldo se vratio, Old Trafford mu oprostio

Puno se toga dogodilo za vrijeme Ronaldovog oporavka od ozljede i operacije gležnja. Portugalac se nije htio vratiti u Manchester i žarko je želio transfer u Real. Već se i sam bio otpisao, no ipak ga Sir Alex Ferguson nije htio pustiti. Navijači su mu sve to izgleda oprostili.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo se sinoć nakon višemjesečnog oporavka od ozljede gležnja vratio u 1. kolu Lige prvaka protiv Villareala. Povratak terenima došao je brže nego što se očekivalo, a glavno pitanje bilo je kako će ga prihvatiti navijači 'Crvenih vragova'.

Ronaldo je ušao u posljednjih pola sata utakmice, no nije pomogao Unitedu da zabije gol. Nakon pet godina provedenih u klubu navijači su ipak bili blagonakloni prema Portugalcu koji se ovog ljeta zamišljao u bijelom dresu Real Madrida.

Oprost navijača oduševio je Fergusona koji je bio jedan od rijetkih koji su ga htjeli nakon nekih izjava koje je dao.

'Reakcija publike bila je jako važna za Cristiana. To će mu pomoći da shvati u kojem klubu igra i kakav je to klub', rekao je Fergie kojemu je dobra reakcija navijača malo popravila večer.

U nedjelju je na rasporedu veliki derbi Premier lige u kojem Chelsea dočekuje Man United s Ronaldom. Hoće li igrati od prve minute, Ferguson će odlučiti prije utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider