Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ronaldo i Rooney za pobjedu Uniteda

Manchester United na domaćem je terenu svladao Bolton rezultatom 2:0, u 6. kolu engleske Premier lige. Strijelci golova bili su Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney, a dvoboj je odlučen u posljednjih pola sata susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United odigrao je vrlo dobru utakmicu protiv Boltona na Old Traffordu. Posebno su izgledali moćno u posljednjih pola sata, kada su potpuno razbili svoje protivnike. No, sve je moglo drukčije završiti da gostujući veznjak Muamba nije promašio veliku priliku u 41. minuti.

Kad već Bolton nije uspio zabiti, Manchaster jest, i to iz dvojbenog kaznenog udarca, kojeg je u gol pretvorio Cristiano Ronaldo. Nakon tog sumnjivog trenutka na terenu su postojali samo 'Crveno vragovi'. Dvadeset minuta prije kraja u igru je ušao Wayne Rooney, koji je u 77. minuti lijepim udarcem postavio konačni rezultat dvoboja. Do kraja je United imao čitav niz velikih prilika, i obezglavljeni Bolton mogao je jako loše proći, no ostalo je 2:0 za domaće, koji se polako oporavljavaju od lošeg starta u novoj sezoni.

Do rutinske pobjede stigao je i Chelsea, također rezultatom 2:0. Na gostovanju kod Stoke Cityja nisu imali veliki problema. Golovima Bosingwe i Anelke Chelsea se vratio na sam vrh tablice. Zolin West Ham upisao je novu pobjedu, na gostovanju kod Fulhama, a do trijumfa je u gostima stigao i Blackburn protiv otužnog Newcastlea, kao i WBA kod Middlesborougha.

Podsjetimo, Liverpool je ranije tukao Everton 2:0, a Arsenal će protiv Hulla meč započeti u 18:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider