Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ronaldinho: Bilo bi lijepo igrati za Chelsea

Napadač Barcelone Ronaldinho, ponovno je otvoreno priznao kako bi se volio pridružiti bivšem izborniku Portugala, Brazilcu Luizu Felipeu Scolariju, u njegovom novom klubu, ne bi li ubrzao pregovore Nou Campa i Stamford Bridgea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Scolari i Ronaldinho su stari znanci. Scolari je 2002. Brazil doveo do naslova svjetskog prvaka pri čemu je Ronaldinho bio jedan od ključnih igrača. Kako Barcina zvijezda već duže vrijeme želi otići iz kluba, a Chelsea već duže vrijeme iskazuje interes, 28-godišnji napadač se nada kako će Scolarijev angažman ubrzati pregovore jer se naveliko priča kako Scolari razmišlja o posudbi Andrija Ševčenka Barceloni, ne bi li zauzvrat dobio Samuela Eto'a i/ili Ronaldinha.

"Predivno je to što Big Phil zainteresiran da me dovede u London. On je izvrstan trener. Jako ga poštujem jer ga poznajem još od djetinjstva kada je bio trener Gremia. Ako mi se ostvari prilika da ponovno s njim radim, bit će to fenomenalno. Zajedno smo osvojili sam vrh i to nikad neću zaboraviti", kazao je Ronaldinho koji nakon dvije beztrofejne sezone i sve češćih napada medija na njegov stil života pošto poto želi otići iz Barcelone. 

No, u Barci nisu baš oduševljeni pustiti ga samo tako. Nedavno je predsjednik Joan Laporta objavio kako je njegova cijena najmanje 40 milijuna eura. Ugovor mu naime, traje do 2010. godine.

A Brazilac je inače, van terena od ožujka i intenzivno trenira kako bi se vratio u formu nakon ozlijede bedrenog mišića. Španjolski su mediji nedavno objavili kako je Ronaldinho u izuzetno lošem zdravstvenom stanju, te da pri slijedećem mogućem transferu ne bi niti mogao proći liječnički pregled. No, on ne misli tako. 

"Mislim da još nisam dosegnuo vrhunac karijere. Želim osvojiti još mnogo titula s reprezentacijom i zato intenzivno treniram. Još sam premlad da bi mislio kako sam osvojio baš sve. Jedan od sadašnjih ciljeva je otići s Brazilom na Olimpijske igre, iako u klubu nisu baš oduševljeni tom idejom. No, kada dođe vrijeme i to ćemo riješiti", kazao je Ronaldinho. 

>> Ronaldinho dogovorio s Abramovičem?

>> Ronaldinho u Chelseaju za 16,6 milijuna eura po sezoni

Inače, za Brazilca su vrlo zainteresirani i Manchester City i milanski dvojac. No, Milan je kako se čini, u međuvremenu odustao jer im je previsoka cijena koju traži Barcelona. Engleski mediji pak prenose kako Manchester City ne odustaje. Navodno mu nude isti iznos koji trenutno dobiva u Barceloni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider