Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Roma protiv Reggine prekinula crni niz

Nogometaši Rome na domaćem su terenu došli do prve ovosezonske pobjede u Seriji A. Spalettijevi igrači uvjerljivo su na Olimpicu savladali Regginu rezultatom 3:0, i time barem malo udobrovoljili svoje nezadovoljne navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija s Napolijem te poraza od Palerma i rumunjskog Cluja, Roma je konačno upisala prvu ovosezonsku pobjedu. Protiv slabašne Reggine Rimljani su na Olimpicu dominirali tijekom cijele utakmice, a do trijumfa su došli sredinom susreta, golovima Panuccija i Aquilanija. Perotta je potvrdio trijumf u sudačkoj nadoknadi. Roma se sada maknula s dna ljestvice talijanske lige, a Spaletti je sačuvao svoju stolicu do daljnjega.

Vrlo dobra vijest za navijače Rome je povratak Francesca Tottija, njihovog legendranog kapetana i najboljeg igrača. Nakon višemjesečne ozljede, Totti se vratio protiv Reggine i igrao posljednjih deset minuta, u kojima je zamijenio Vučinića. Sa spremnim Tottijem u napadu, Roma će sigurno puno bolje igrati.

Osim Rome i Reggine, danas su također igrali Catania i Atalanta. Sicilijanci su pobijedili na domaćem terenu rezultatom 1:0.

Sutra se igraju preostale utakmice 3. kola Serije A: od favorita, Inter ide u goste Torinu, Juventus Cagliariju, dok će ranjeni Milan doma protiv Lazija pokušati osvojiti svoje prve ovosezonske bodove.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider