Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Robinho: ''Pustite me u Chelsea!''

Robinhova želja za odlaskom u Chelsea jednaka je želji Cristiana Ronalda za dolaskom u Madrid, poručio je brazilski reprezentativac čelnicima Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Robinho svoje frustracije nije mogao sakriti tijekom pregovora sa predsjednikom kluba Ramonom Calderonom i trenerom Bernd Schusterom, prenosi španjolska Marca.

Nakon što je vidio ponudu sa Stamford bridgea, Realov novi ugovor koji mu se nudi više se Robinhu ne čini dovoljno atraktivnim, a zamjera svojim vlasnicima i otezanje oko pitanja njegove sudbine u klubu.

Također mu se ne sviđa i što ga Real promatra kao moguću novčanu kompenzaciju za Cristiana Ronalda, ako njihova ponuda od 60 milijuna eura Manchesteru naiđe na plodno tlo. Robinho smatra da ga se nedovoljno cijeni na Bernabeu.

''Pustite me u Chelsea! Želim otići u Chelsea jednako kao što Ronaldo želi doći u Madrid. To je ista stvar,'' tvrdi Marca da je Robinho na sastanku rekao Calderonu i Schusteru.

Schuster je javno poručio upravi da želi brazilskog reprezentativca zadržati u ekipi, no to nije puno pomoglo. Ni Madridova ponuda od 4 milijuna eura godišnje ne zadovoljava apetite Robinha, jer mu Chelsea nudi 6 milijuna eura.

Ipak, cijela ova priča mogla bi pomoći brazilskom reprezentativcu da poveća svoju godišnju plaću i bez odlaska u London, jer će Real Madrid, u slučaju da Ronaldo ostane na Otoku, sigurno ponuditi veće novce Robinho da bi ga zadržali.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider