Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Robert Kovač objavio kraj karijere, Srebrić se nada da će se predomisliti

Robert Kovač najavio je da je njegova karijera u reprezentaciji završila onim debaklom protiv Engleske u Maksimiru. Naime, FIFA je drastičnom kaznom od čak četiri utakmice neigranja njegov idući nastup za reprezentaciju odgodila sve do idućeg kolovoza, a poznato je da je Robert već namjeravao završiti nacionalnu karijeru u velikom stilu, odmah nakon Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovakvim raspletom, odjednom bi potpuno u zraku ostala obrambena sredina naše reprezentacije. Šimić se oprostio, nekako se očekuje Šimunićev povratak na lijevi bok i odjednom smo u kroničnom manjku stopera. No, naš je Savez najavio žalbu na kaznu, a tajnik Srebrić tvrdi da će Kovač još igrati za Hrvatsku.

'Nije ništa takvoga komentirao, ako negdje je, to možemo protumačiti kao neku prvotnu reakciju. Prevladat će razum, a mi ćemo sve poduzeti da on ostane član reprezentacije Hrvatske,' kaže Zorislav Srebrić.

Ako se Robert Kovač predomisli, neće biti prvi koji je to napravio. Njegov brat Niko najavljivao je kraj karijere nakon Eura, pa još uvijek igra za Vatrene. Od stranih nogometaša, najpoznatiji je primjer Henrik Larsson, a i Zidane se nekoliko puta opraštao i vraćao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider