Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Rijkaard uzima jednogodišnji odmor

Bivši trener španjolskog nogometnog giganta Barcelone Frank Rijkaard izjavio je kako će uzeti jednogodišnju stanku nakon što je krajem ove sezone dobio otkaz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

45-godišnji Rijkaard je odlučio ostati s obitelji u Barceloni, te je kazao kako nije zainteresiran niti za jedan posao koji bi se mogao pojaviti tijekom naredne sezone iako ga se već dovodilo u vezu s klupom Chelseaja.

Katalonski dnevnik Sport je objavio kako je Rijkaard tako odlučio kako bi svom sinu Mitchellu omogućio ostanak u školi koju trenutno pohađa. Također, njegova kćer Lindsay je isto sretna u Barceloni i to je navodno presudilo u njegovoj odluci da slobodno uživa do idećeg ljeta. 

Nakon što je proveo neko vrijeme u SAD-u i Italiji, Rijkaard se vratio u Barcelonu i utakmicu Nizozemska - Italija pogledao u svom domu zajedno s Barcinim pomoćnim trenerom Albertom Rocom.

Iako uvijek postoji 'last minute' mogućnost, tj. moguće je da se pojavi prava ponuda, Rijkaard kao da ima 'oči' samo za Milan. A kako je Carlo Ancelotti objavio da ipak ostaje u klubu sa san Sira, malo je vjerojatno da će Nizozemac promijeniti svoju odluku. Novaca mu sigurno neće faliti, čak i da Barca nije pristala isplatiti mu pola plaće za godinu dana koja mu je preostala prema potpisanom ugovoru. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider