Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Nismo mi nikakvo otkriće. Možda za neke, ali za nas ne.'

"Nadigrali smo jakog i motiviranog protivnika. Bili smo vrlo kompaktni, ali s pozitivnim iskakanjem pojedinaca", rekao je o sinoćnjoj utakmici protiv Poljske izbornik Slaven Bilić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hrvatska nije nikakvo otkriće, možda za neke, ali ne i za nas. Ali drago nam je da nas u svijetu sve više prepoznaju kao veliku ekipu", kazao je Bilić.

Slaven Bilić "S jedne strane jesmo oduševljeni s ovim što smo postigli, ali naš plan, tj. obaveza je i bio plasman u drugi krug natjecanja. Možda je za neke pobjeda protiv npr. Njemačke bila neočekivana, ali za nas to nije bilo iznenađenje", dodao je.

Upitan hoće li sastav koji će istrčati protiv Turske biti isti onaj koji je startao protiv Njemačke, Bilić je kazao kako je još prerano za govoriti o tome te kako do četvrtfinala treba odraditi još 3 treninga.

"Još je rano. Imamo i par ozljeda koje su benigne i koje bi trebale biti sanirane. A s druge strane, jučer su se neki momci nametnuli na fenomenalan način. No, imamo fenomenalan izbor i bit će to super ekipa", kazao je Bilić.

Više na euro2008.dnevnik.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider