Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Poljaci i Ukrajinci na popravnom kod Platinija

UEFAće u četvrtak i petak u Bordeauxu održati zasjedanje Izvršnog odbora na kojem će jedna od glavnih točaka rasprave biti sudbina Europskog prvenstva 2012. godine koje bi se trebalo održati u Ukrajini i Poljskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Poljskoj i Ukrajini su vrlo optimistični uoči zasjedanja i vjeruju kako neće biti nikakvih sankcija, međutim dio europske nogometne javnost smatra kako bi UEFA mogla domaćinstvo povjeriti nekoj drugoj zemlji.

'Dobro ćemo proučiti izvještaj naših stručnih službi koliko su Poljska i Ukrajina otišle daleko s radovima i što se u zadnja tri mjeseca promjenilo,' najavio je direktor komunikacija UEFA-e William Gaillard.

Prilikom posljednjeg posjeta tim zemljama predsjednik UEFA Michel Platini je bio iznimno nezadovoljan do tada učinjenim pokazavši organizatorima 'žuti karton'. Već tada se nagađalo kako bi Poljaci i Ukrajinci mogli ostati bez domaćinstva, no dobili su tri mjeseca 'popravnog'.

'Nema razloga za zabrinutost. Radovi dobro napreduju i vjerujem kako će UEFA biti zadovoljna,' kazao je predsjednik Poljskog nogometnog saveza (PZPN) Michal Listkiewicz.

UEFA će u Bordeauxu raspraviti i o mogućnosti proširenja završnice europskih prvenstava sa 16 na 24 reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider