Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Pokrivač se vraća u Dinamo?

Nakon velike Dinamove rasprodaje i kupovine južnoameričkih pojačanja koja se tek trebaju adaptirati, modri su odlučili u klub vratiti jednog od svojih reprezentativaca. Nikola Pokrivač sjajno bi došao ovoj ekipi, a nakon pola sezone u Monacu čini se da tamo zasad nije u prvom planu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već neko vrijeme kruži priča o povratku Nikole Pokrivača u Dinamo. Mladi reprezentativac Dinamo je zamijenio Monakom posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka, a transfer je bio vrijedan 3 i pol milijuna eura. Sada se pak navodno ponovo nalazi pred vratima maksimirskog kluba.

Sam Pokrivač nije se oglašavao na tu temu. Preko raznih prijatelja bilo je i raznih informacija. Prva je glasila da Pokrivača ne zanima dolazak u Dinamo, a tjedan dana kasnije ipak se predomislio.

U Dinamo ga pak dočekuju raširenih ruku.Trener Modrih Branko Ivanković ne skriva svoje oduševljenje 22-godišnjim braničem i na sva zvona najavljuje njegov povratak. Danas je pak bio manje raspoložen za komentiranje takvih informacija. Općenito u Maksimiru danas nije bio sugovornika za tu temu, no izvori bliski klubu tvrde kako je Pokrivač pred vratima i čeka se samo financijski dogovor, jer Dinamu očajniči treba klasni zadnji vezni, a mladi reprezentativac sajna je prilika .

I dok se igra oko Pokrivača ne rasplete, podsjetimo mladi je Varaždinac iz Varteksa u Dinamo stigao prije godinu i pol i to u paketu sa Darijom Jertecom, a transfer je bio vrijedan 700 tisuća eura.

Kako će se stvari na kraju rasplesti u priči Monako-Pokrivač-Dinamo tek ćemo vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider