Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Pobjeda Intera s igračem manje, Roma pala na Siciliji

Mourinhov Inter uz puno je muke došao do trijumfa na domaćem terenu protiv Catanije, rezultatom 2:1. Roma je pak doživjela težak 3:1 poraz na gostovanju u Palermu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija u svojem premijernom nastupu, Portugalac Jose Mourinho nije smio dopustiti novo prosipanje bodova Intera. Protiv Catanije pobjeda je bila imperativ. No, stvari nisu išle tako glatko, jer su gosti poveli u 42. minuti golom Plasmatija.

Inter je izjednačio već u sljedećem napadu, a strijelac je bio Quaresma. No, pred kraj prvog dijela Muntari je zbog udaranja dobio crveni karton i činilo se da se Mourinhova momčad nalazi u velikim problemima.

Ipak, u drugom poluvremenu manjak igrača nije se osjetio kod Intera, a autogolom Terlizzija plavocrni su došli do ključne prednosti, koju do kraja dvoboja više nisu ispuštali. Catanijin golman Bizzari svojim je sjajnim obranama spriječio teži poraz, a iako su imali igrača više, do izjednačenja gosti više nisu mogli doći.

Za razliku od Intera, Roma se nije uspjela izvući. Bez Tottija i Mexesa Spalettijeva momčad doživjela je težak poraz na gostovanju kod Palerma. Nakon što su Romanisti poveli pogotkom novog pojačanja Julia Baptiste u 8. minuti, činilo se da će gosti otići sa Sicilije zadovoljni. No, onda im je Miccoli zabio dvaput i Cavani jednom, za uvjerljivu pobjedu Palerma.

Sutra se igraju ostale utakmice drugog kola talijanske Serije A.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider