Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Pelea napali i opljačkali huligani

Najslavnijeg brazilskog nogometaša, 'kralja' Pelea, nedavno je napala skupina mladih delinkvenata dok se vozio automobilom u državi Sao Paulo i otela mu ručni sat, zlatni lančić i mobitel, piše časopis Veja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Automobil kojim se vozio u Santosu prije dva tjedna okružila je skupina mladića naoružanih revolverima i noževima. Kada je vozač zaustavio automobil, nekadašnja nogometna zvijezda, kojemu je 67 godina, pojavio se na prozoru i povikao: "Ja sam, Pele, ja sam, Pele".

Već je pomislio da se izvukao iz neugodne situacije, kad je začuo udarac u automobil, spustio je prozor i odjednom ostao bez ručnog sata, zlatnog lančića i mobitela, kako piše Veja.

Časopis navodi da ga je o izgredu izvijestio sam Pele uoči utakmice između Brazila i Argentine (0-0) za kvalifikaciju za svjetsko nogometno prvenstvo 2010. koja se u srijedu igrala u Belo Horizonteu.

Peleu je uoči utakmice na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu dodijeljen naslov "športaša stoljeća", na prigodnoj svečanosti tijekom koje je otvoren i muzej sa zbirkom predmeta koji su pripadali brazilskoj momčadi, peterostrukim svjetskim prvacima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider