Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Odbijena ostavka predsjednika Varteksa

Izvršni odbor nogometnog kluba Varteks na večerašnjoj sjednici nije prihvatio ostavku predsjednika kluba Ivana Topolnjaka uz konstataciju da je u posljednjih osam mjeseci Topolnjak odlično odradio posao čelnog čovjeka kluba u turbulentnim vremenima za varaždinskog prvoligaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Osim što nismo prihvatili ostavku predsjednika, donijeli smo i zaključak da se i ostali čelni ljudi kluba jače angažiraju i na taj način pomognu predsjedniku. To također tražimo i od grada i županije," dodao je je nakon sjednice dopredsjednik kluba i varaždinski dogradonačelnik Zlatko Horvat.

Zbog privatnih obaveza predsjednik kluba Ivan Topolnjak nije bio nazočan sjednici, a o donesenim zaključcima sutra će ga izvjestiti dopredsjednik Horvat. Budući da službeno još nije obaviješten o zaključcima Izvršnog odbora Ivan Topolnjak nije želio dati izjavu za medije.

"Ukoliko Topoljnak ostane pri odluci i ne povuče ostavku u roku od sedam dana održat će se nova sjednica Izvršnog odobra na kojoj će se izabrati v.d. predsjednik, a u roku od trideset dana sazvat će se Skupština kluba koja će izabrati novog predsjednika," objasnio je Horvat i dodao da klub nije u krizi te da se pripreme igrača odvijaju po planu.

No, pripreme kluba mogla bi poremetiti suspenzija zbog dugovanja bivšem igraču Goranu Graniću u iznosu od 600 tisuća kuna. Rok HNS-a za podmirenje duga ističe danas.
"Ukoliko ne podmirimo dug, Varteks sutra neće moći igrati pripremnu utakmicu protiv crnogorskog Rudara iz Pljevlje. No, mi taj problem rješavamo i uskoro će se pronaći sredstava za podmirenje duga," zaključio je sportski direktor Branko Janžek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider