Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

NK Varteks suočen s novim potraživanjima od igrača

Kvalitetnija suradnja NK Varteksa i Grada Varaždina u financijskom i organizacijskom smislu, te dogovor oko što skorije privatizacije kluba, osnovni su zaključci koje su na današnjoj zajedničkoj konferenciji za novinare iznijeli varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i predsjednik NK Varteksa Ivan Topolnjak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dogovor postignut sa gradonačelnikom jedan je od razloga što i dalje ostajem na čelu Varteksa. Osim pomoći u financijskom smislu jednako je važna uloga grada oko privatizacije kluba. Kada je privatizacija u pitanju, puno očekujem i od tvrtke Varteks d.d. čije ime klub nosi", objasnio Topolnjak.

Kako je istaknuto, od gradonačelnika Čehoka tražit će se i pomoć kod ministra financija Ivana Šukera da se isplata duga kluba prema državi prolongira, kao što je to slučaj kod još nekih hrvatskih klubova.

Veliki problem kluba je isplata dugova prema bivšim igračima. Dug prema Goranu Graniću podmirit će se tijekom dana tako da klub može mirno dalje trenirati i odigravati prijateljske utakmice, doznaje se u klubu.

I kada je jedan problem riješen nazire se novi. "Iako sada ne mogu govoriti o imenima naziru se nova potraživanja", rekao je Topolnjak.

Kako neslužbeno doznajemo u pitanju su dugovanja prema sadašnjem igraču Varteksa Danijelu Hrmanu, te igraču Osijeka i bivšem "krojaču" Milanu Pavličiću.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider