Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Newcastle demantirao odlazak Keegana

Engleski nogometni prvoligaš Newcastle United demantirao je vijest da je otpustio managera Kevina Keegana, koje je objavila većina engleskih medija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kevin je upozorio na nekoliko stvari, te smo ih raspravili zajedno s njim. Klub želi nastaviti napredovati prema svom uspostavljenom dugoročnom planu, a Kevin je važan dio tog plana kako sada tako i ubuduće. Newcastle United cijeni njegovu predanost u radu od povratka u Newcastle i želi da nastavi obavljati posao managera. Kako bi se izbjegle sve dvojbe objavljujemo da klub nije otpustio Kevina Keegana", stoji u priopćenju kluba koje je objavljeno na službenoj internetskoj stranici Newcastle Uniteda.

Tisuće ljutitih navijača okupilo se pred stadionom u centru grada i podržalo Keegana nakon što su čuli vijest da je otpušten, te su prijetili bojkotom kluba tražeći odlazak uprave na čelu s vlasnikom i predsjednikom Mikeom Ashleyjem. 

>> Engleska: Keegan napustio klupu Newcastlea

Keegan, koji je vodio Newcastle od 1992. do 1997., je po drugi put u karijeri sjeo na klupu "svraka" u siječnju ove godine, te proglašen "spasiteljem" kluba nakon otkaza Samu Allardyceu. No, u prvih osam utakmica pod Keeganovim vodstvom Newcastle nije upisao niti jednu pobjedu, te je tek u završnici prvenstva serijom dobrih rezultata osigurao ostanak.

Na startu ove sezone Newcastle je uspio izvući bod s gostovanja kod Manchester Uniteda, te je potom svladao Bolton, pa nakon tri kola zauzima 11. poziciju na ljestvici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider