Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet

Navijači prijete prekidom, a protivnik Dinama još se ni ne zna

S uvjerljivih 3-0 već u prvom poluvremenu prve utakmice protiv Domžala, Dinamo je i treću godinu zaredom stigao pred vrata Lige prvaka. I dok modri s nestrpljenjem iščekuju sutrašnji ždrijeb i novog protivnika, misli su i dalje opterećene trakavicom s navijačima, čiju je novu epizodu sinoć režirala - slovenska policija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U strahu od Bad Blue Boysa, slovenska je policija pretjerala. Unatoč uredno kupljenim kartama i papirnatom dogovoru sa Slovencima, mnogi navijači bez ikakve krivnje nisu pušteni na utakmicu.

''Da apsurd bude veći, zaustavljeni su i neki djelatnici našeg kluba,'' izjavio je predsjednik kluba Damir Vrbanović-

Tako su huliganski ispadi i loša reakcija susjedne policije zaslužni za još jedan veliki gaf u ovoj navijačkoj trakavici. Dinamo će oštećenima nadomjestiti 20 eura i besplatno ih pustiti na uzvrat.

''To je jedan mali način da pokušamo kompenzirati tu neugodnost.''

Dinamo tako pokušava smiriti rasplamsali sukob s dijelom navijača. A nakon sinoćnjeg vrijeđanja, i nogometaši su se solidarizirali s Hrgovićem, pa nakon utakmice nisu pozdravili navijače. A oni najžešći među njima najavljuju incidente kojima će namjerno prouzročiti Dinamovo izbacivanje iz Europe!

''Izuzetno smo sretni što su Ministarstva koja su zadužena za ovu problematiku spremna u vrlo kratko vrijeme poduzeti konkretne korake da se huliganstvo iskorijeni,'' zaključio je Vrbanović.

Tako su problemi s navijačima u drugi plan bacili čak i optimizam zbog Dinamovih 3-0 u samo 40 minuta u Domžalama.

''Apsolutno sam zadovoljan. Bit ćemo u još boljoj formi uoči trećeg pretkola,'' tvrdi trener Ivanković.

Protivnika će doznati sutra, a priželjkuje se napokon i malo sreće u ždrijebu, jer 16 mogućih suparnika u rasponu su od superjakih Barcelone i Liverpoola pa do Basela ili možda čak Batea, senzacije iz Bjelorusije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider