Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mourinho razbijesnio Sicilijance - direktor Catanie bi mu 'rado razbio zube'

Izvršni direktor talijanskoga prvoligaša Catanije Pietro Lo Monaco izjavio je kako bi novom treneru Intera Joseu Mourinhu rado "razbio sve zube", a isti dan se i ispričao kako je to "fraza kojom se koriste Sicilijanci", te da pritom nije pozivao na nasilje i fizički obračun.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski tisak već dva dana puni svađa između Mourinha i čelnika Catanije, koju je započeo kontroverzni portugalski trener izjavom da je Inter trebao pobijediti Cataniju sa najmanje 5:1. Prvenstvena utakmica u subotu završila je pobjedom Intera od 2:1, ali su oba pogotka za prvaka Italije bila autogolovi igrača Catanije, koja je čak i vodila na San Siru. 

Sicilijanci su žestoko reagirali na te izjave, smatrajući je uvredom za klub i grad, a najžešći je bio direktor Monaco koji je Mourinhu poručio da ne dolazi na Siciliju, te da je sramota da slavni Inter vodi "najveći lažac, brbljavac i bezobraznik".

Mourinho je potom, opet u tisku, kazao da je čuo za Veliku nagradu Monaca, ali ne i za dužnosnika Catanije, koga bi trebalo kazniti zbog "zlouporabe slavnog imena".

Portugalac je još u Chelseu bio poznat po svojim verbalnim ispadima i talijanskim novinarima je bilo pomalo čudno što je od dolaska u Inter gotovo tri mjeseca bio praktički - nijem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider