Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Modrićeva ozljeda nije ozbiljna

Luka Modrić izašao je u 26. minuti susreta protiv Astone Ville zbog bolova u koljenu. Obavljena je magnetska rezonanca zbog sumnji na ozljedu meniskusa, no srećom ozljeda nije tako ozbiljna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Na magnetskoj rezonanci nije nađena nikakva ozljeda, tek malo istegnuće ovojnice kapsule zgloba. Doktor Tottenhama rekao je da bi trebao pauzirati 7 do 10 dana," izjavio je naš reprezentativni doktor Boris Nemec.

Inače, engleski mediji su sasuli drvlje i kamenje na hrvatski dvojac Modrić-Ćorluka. Tottenham je porazom od Aston Ville ostao zamrznut na posljednjem mjestu ljestvice sa samo jednim osvojenim bodom. The Times je Modriću dao najgoru ocjenu - trojku, a Ćorluki četvorku. Za igru Ćorluke Times piše kako je odigrao utakmicu u katatoničnom stanju, dok Modrić nije bio ništa bolji.

Naš dvojac među najlošije ocijenjenima je i u Sunu koji je dao obojici petice. Novinari Suna posprdno su napisali kako je utakmica mogla izgledati u fikciji: Ćorluka je odigrao briljantnu utakmicu u svom debiju, a Luka Modrić je građen tako da prestraši svakog igrača na sredini terena.

Očito je uvjerljiva pobjeda Engleske u Zagrebu ponovno podigla ego i bahatost engleskim novinarima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider