Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Modrić: Želim da me u Londonu pamte 20 godina

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić dao je kratki intervju jednom britanskom portalu u kojem je istaknuo kako je bi želio uspjeti u Tottenhamu na način da ga navijači pamte 20 godina, baš kao neke najveće igrače Spursa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka je rekao kako je finale prošle Lige prvaka pokazalo da je engleska liga najjača i najuzbudljivija među najvećim europskim ligama. Na pitanje zašto je odabrao baš Spurse, naš najbolji igrač je odgovorio kako se radi o velikom klubu s ponosnom poviješću.

'Trenerova ambicija govori mi da ovdje mogu postići nešto veliko. Želimo osvajati trofeje što bi ovakav klub i trebao raditi.'

Modrić je kazao kako zna za veliko rivalstvo s Arsenalom, ali s Eduardom ga veže veliko prijateljstvo. Često su u kontaktu, a Luka je Englezima rekao kako je Duduova ozljeda šokirala Hrvate.

Modrić se izvukao na pitanju je li navijao za neki engleski klub u djetinjstvu ističući kako je bio veliki obožavatelj Gusa Poyeta.

'Smatrao sam da je njegova tehnika fenomenalna i stvarno se radujem što ću raditi s njim u Spursima. Mislim da od njega mogu puno naučiti.'

Luka je opisan kao tipičan Tottenhamov igrač, a on je rekao da zna što to znači jer je klub s White Hart Linea u prošlosti imao neke fenomenalne igrače koji su znali s loptom.

'I ja želim dati sve od sebe za klub. Nadam se da ću igrati tako da me navijači pamte 20 godina, baš kao Hoddlea, Gascoignea i Sheringhama', rekao je Modrić otkrivši vrlo dobro poznavanje povijesti svog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider