Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Mladen Petrić krenuo Beckhamovim stopama

Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić unajmio je najbolje stiliste za svoj novi manekenski imidž. Na svojoj internetskoj stranici prodaje svoje fotografije, postere, majice s potpisom te dresove s crvenim kockicama.

Petrićeva stranica napravljena je poput onih velikih nogometnih zvijezda, a zasad je namijenjena tek njemačkim navijačima. Ovih se dana očekuje i prijevod stranice na hrvatski jezik. 

Novu web stranicu Mladena Petrića neupućeni bi lako zamijenili za stranice kakvog muškog top modela. Petrić pozira u odijelu, sportskoj opremi, fotografije kao za book koji se nosi na kastinge za velike modne kampanje. 

Sve prilično podsjeća na stranicu najslavnijeg jetsetera među nogometašima  Davida Beckhama. Hrvatski reprezentativac odlučio je sebe brendirati. 

Njemački mediji Petrića već uspoređuju s Englezom na američkoj adresi. Zanimljivo je i da Petrić na internetsku stranicu nije ubacio ni jednu fotoografiju supruge Despine s kojom čeka prvo dijete. Naši stručnjaci prigovaraju Petriću da je mogao koristiti i usluge domaćih stilista. 

Da je nova stranica i PR taktika pun pogodak, potvrđuje nevjerojatno zanimanje. Stranicu je do sada kliknulo nekoliko milijuna posjetitelja, a posjeti su se posebno intenzivirali nakon što je Petrić prešao u HSV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider