Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Miroslav Blažević izabrao pomoćnika

Novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević odabrao je prvog pomoćnika. To će biti Borče Sredojević, koji je asistirao bivšim izbornicima reprezentacije BiH Fuadu Muzuroviću i Mehi Kodri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sredojević je u razgovoru za medije iz BiH istaknuo kako mu je čast raditi s Blaževićem nazvavši ga velikim majstorom svoga posla.

"Blažević je bio treći na svijetu i u većini klubova u kojima je radio postigao je odlične rezultate," kazao je Sredojević.

Mnogo pohvala o radu bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije izrekao je i novi napadač Wolfsburga i reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović.

"Blažević je odlično rješenje. Riječ je o iskusnom treneru s mnogo uspjeha u karijeri. Nije nas do sada vodio trofejniji trener. Ipak, mi smo u teškoj situaciji, stalno su neka previranja, potresi," kazao je Misimović u razgovoru za Dnevni avaz.

Misimović je istaknuo kako je razgovarao s nekoliko reprezentativaca i kako svi imaju pozitivan stav o Blaževiću.

"Poštuju ga kao trenera i cijene velike uspjehe koje je napravio," dodao je Misimović koji je prije dolaska u Wolfsburg igrao za Nurnberg, Bochum i Bayern. U reprezentaciji BiH upisao je 32 nastupa i devet pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider