Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Manchester protiv Celtica bez Evre i Scholesa

Branič Manchestera Patrice Evra lakše je ozlijedio tetivu koljena u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv West Bromwich Albiona pa večeras neće nastupiti u susretu Lige prvaka protiv Celtica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Bio bi preveliki rizik da igra protiv Celtica, ali vjerujem da će Evra biti spreman za subotnji dvoboj protiv Evertona', rekao je trener Manchestera Alex Ferguson. 

Evru će najvjerojatnije zamijeniti Irac John O'Shea.

'Crveni vragovi' ne mogu računati ni na veznjake Paula Scholesa, Michaela Carricka i Owena Hargreavesa. Zanimljivo je što su svi zadobili ozljede koljena. Sir Alex će možda odmoriti i Cristiana Ronalda kako bi se ovaj do kraja oporavio od operacije gležnja. Dobra vijest za Manchester je da su se do kraja oporavili Carlos Tevez i Anderson. 

Trener Celtica Gordon Strachan također muku muči s izborom startne postave. Zbog ozljeda ne može računati na napadače Georgiosa Samarasa, Jana Vennegoor of Hesselinka i Chrisa Killena. Na klupi će im se pridružiti i defanzivni veznjak Marc Crosas koji je na utakmici protiv Invernessa zaradio istu ozljedu kao i Patrice Evra. 

Branič Gary Caldwell će vjerojatno igrati, ali sa šavovima na gležnju pa je pitanje koliko će moći izdržati. Jedina dobra vijest za Strachana jest ta da se od ozljede oporavio Nijemac Andreas Hinkel.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider