Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Maksimir se urušava?

Čudni odnosi vladaju i na relaciji Mamić - Bandić. Očajno stanje maksimirskog stadiona svima je već poznato, a Zdravko Mamić neki dan je javnost izvjestio i da se odlomio komad betona koji je uništio auto njihove djelatnice. Za gradonačelnika Bandića to je pak bilo, samo malo žbuke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nedavne konfuzije oko puštanja navijača na utakmicu s Rijekom, zapitali smo se jesu li saveznici Mamić i Bandić još na istoj valnoj duljini. Njih se dvojica ne slažu ni oko pitanja obnove maksimirskog stadiona.

Povod za uzbunu dao je komad betona koji se prije neki dan odlomio sa zapadne tribine i oštetio auto Dinamove djelatnice. Kamen nije bio veliki, ali da je pao nekome na glavu ta bi osoba možda i poginula, vjeruje Zdravko Mamić. No, Bandić se ne slaže s njim.

''Bio je to samo komad žbuke,'' tvrdi gradonačelnik, koji i dalje nije zabrinut za sigurnost maksimirskog stadiona i nema namjere krenuti u hitnu obnovu.

''Ja nisam vidio da se srušio, možda vi znate bolje od mene,'' zaključio je Bandić pred novinarima.

Sramotna trakavica s Dinamovim stadionom tako je dobila novu poantu: krajnji rok bit će onda kad se maksimirsko ruglo sruši - samo od sebe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider