Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ljutiti Romini navijači napali trenera Spalettija

Tijekom današnjeg treninga Romini navijači prepriječili su put treneru Spallettiju, zahtijevajući odgovore od čovjeka kojeg krive za neuspjehe u posljednjih nekoliko utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spaletti se pojavio točno u 12 sati ispred stadiona, no dočekalo ga je neugodno iznenađenje. Okružili su ga brojni radikalni navijači, željni batinjanja njega i Rominih nogometaša. Situacija je prijetila izmicanju kontroli, nakon što su navijači blokirali ulaz na teren za trening.

Spallettiju je bilo jasno da je situacija gadna, pa je odlučio smiriti bijesne navijače i tako spriječiti moguće nemile scene.

''Zašto igrači igraju kao curice? Ne možemo vas više gledati kako igrate!'' vikali su ljuti navijači, a Spalletti im je odgovorio: ''Molim vas, smirite se. Vaš stav nije u redu!''

Prema izvještajima koja dolaze iz Italije, Spaletti se morao probijati kroz masu i preskočiti ogradu, jer ga navijači nisu htjeli pustiti do Rominog trening terena. Tek nakon dolaska lokalne policije situacija se smirila.

Ovo nije prvi put da su se Romini navijači sukobili s igračima nakon slabih klupskih rezultata. Prije tri godine upali su na trening i samo zahvaljujući kapetanu Francescu Tottiju situacija nije izmakla kontroli.

Inače, već su počela nagađanja o Spallettijevom nasljedniku na klupi Rome, a čovjek kojeg se najčešće spominje u toj ulozi je Carlo Anccellotti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider