Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Lampard ipak napušta Chelsea

Iako su u Chelseaju jučer odbili Interovu ponudu od 8 milijuna funti za Franka Lamparda, odnosi između engleskog reprezentativca i kluba sa Stamford Bridgea sve su gori, a posebno je burno bilo u posljednja 24 sata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luiz Felipe Scolari se prvi našao na udaru, nakon što je Lampard porekao njegove tvrdnje da je Chelseaju obećao još duži period 'pružanja usluga'. 

"Pitao sam ga želi li ostati i to ne samo ovu sezonu, već puno duže, možda i do kraja karijere. Nakon 15 minuta razmišljanja, rekao mi je da želi igrati za Chelsea još mnogo godina. Bio sam jako sretan radi toga jer smtram da Chelsea treba Lamparda i da Lampard voli Chelsea. Sada treba riješiti 'papirologiju' i Lampard će ostati s nama još mnogo godina', izjavio je bivši izbornik Portugala na svojoj prvoj konferenciji za novinare.

Brazilac se međutim, iako je u Engleskoj praktički tek koji dan, našao u žiži problema koji traje već više od godinu dana. 

Kako je sam Lampard rekao da želi ostati u Bluesu, u klubu su ostali zapanjeni nakon što je odbio ugovor za plaću od 130.000 funti tjedno kako je tražio, uz inzistiranje na 5-godišnjem ugovoru. A Chelsea igraču koji je napunio 30 godina ne želi dati ugovor na više od 4 godine, a kako su rekli, ne vjeruju ni da će mu Inter ponuditi više od toga. 

Lampard je nakon Scolarijeve konferencije u kantini zaustavio izvršnog direktora Petera Kenyona. Što su točno pričali nije poznato, ali njegov agent Steve Kutner je kasnije objavio kako dogovor nije postignut. 

“Frank je tada nazvao Scolarija, a kasnije su razgovarali i u četiri oka i jasno mu je dao do znanja da bi volio karijeru završiti u Chelseaju, no da je to pod uvjetima koje su mu ponudili potpuno nemoguće", kazao je Kutner.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider