Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Kup UEFA: Tottenham protiv Wisle bez Modrića i Ćorluke

Susret 1. kola kupa UEFA protiv Wisle iz Krakowa propustit će oba hrvatska reprezentativca koji igraju za Spurse. Luka Modrić zbog ozljede, a Vedran Ćorluka jer je ove sezone već nastupio u tom natjecanju, ali za Manchester City.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim Ćorkule i Modrića trener Juande Ramos ne može računati ni na braniča Allana Huttona koji je ozlijedio stopalo, niti na napadača Romana Pavljučenka koji je kao i Ćorkula ove sezone već nastupao za drugi klub - moskovski Spartak.

Situacija u Tottenhamu je alarmantna jer ni u prvenstvu nisu najbolje startali. Naime, nakon 4 kola imaju samo jedan bod. No, Ramos se još ne uzrujava i tvrdi kako je to rezultat odlaska Dmitrija Berbatova i Robbieja Keanea, no i kako će sve sjesti na svoje mjesto. 

"Trebaju nam bodovi i pobjede, ali imamo dobru momčad koja mora imati vjeru da će uskoro napredovati na ljestvici. Treba im vremena da se prilagode, ali kvaliteta je neupitna. Momčad je dugo igrala s Berbatovom i Keaneom i kao da ih se i dalje očekuje na terenu. treba imati strpljenja, ali stvari će se svakako poporaviti", kazao je trener Ramos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider