Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hajduk sačuvao mrežu u La Coruni

Splitski nogometaši uspješno su odradili gostovanje u Španjolskoj. Hajduk je u gostima kod Deportiva odigrao 0:0 i za dva će tjedna na Poljudu imati priliku izboriti plasman u glavni ždrijeb Kupa UEFE.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Deportivo je potkraj devedesetih bio iznimno jak europski klub, kojeg su se i najveći bojali. Sjećamo se njihove velike pobjede protiv Milana, 4:0 na Riazoru. No, vremena su se promijenila i današnja momčad Deportiva igra iznimno loše, što se moglo vidjeti u utakmici protiv našeg Hajduka.

Španjolci u cijeloj utakmici nisu niti jednom ozbiljnije ugrozili Hajdukovog vratara Subašica. Njihov staromodni usporeni nogomet nije impresionirao Splićane, koji su profesionalno odradili utakmicu i s pozitivnim rezultatom odlaze iz La Corune. Šteta je što nisu imali hrabrosti zaprijetiti golu domaćina, jer neuverljivi Deportivo bio je zreo i za poraz u ovom dvoboju.

Za dva tjedna na Poljudu Splićani će pred prepunim stadionom imati priliku izboriti prolazak dalje. Neće im biti lako, no Deportivo nije momčad koja ima potencijala za osvajanje Kupa UEFA, pa zašto im onda ne bi već sada u pretkolu Hajduk skratio europske muke...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider