Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Juve ostao bez Trezegueta!

Napadač torinskog Juventusa David Trezeguet u utorak će operirati koljeno što će ga udaljiti s terena između tri i pet mjeseci. Dodatne probleme treneru "Stare dame", Claudiu Ranieriu stvara i ozljeda prvog vratara Gianluigia Buffona koji će pauzirati najmanje dva tjedna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Trezegola“ je prije četiri godine ista ozlijeda udaljila s terena na četiri mjeseca. Čovjek koji je u osam sezona zabio 130 golova za Juve nada se da će se vratiti do početka osminefinala Lige Prvaka.

Trezeguet je ozlijedio koljeno u susretu Lige prvaka protiv Zenita i prema prvim prognozama činilo se kako ozljeda nije teža. No, dodatni pregledi su pokazali kako će bivši napadač francuske reprezentacije pauzirati nekoliko mjeseci.

"Nakon operacije Trezeguet će pauzirati 15 dana, a potom će 20 dana raditi po posebno programu. Cijeli oporavak će trajati između tri i pet mjeseci," objavili su iz Juventusa.

Srećom, po navijače najtrofejnijeg talijanskog kluba Buffon će se vratiti u momčad za dva tjedna. Ponajbolji vratar svijeta istegnuo je mišić u ligaškom ogledu protiv Cagliarija.

Iako Amauri i legendarni Del Piero jamče veliki „kontigent“ golova po sezoni, snalažljivost elegantnog Francuza argentinskog podrijetla u šesnaestercu bit će teško nadoknaditi. Prošle je sezone Trezeguet bio drugi strijelac prvenstva sa dvadeset postignutih pogodaka iza Del Piera koji je postigao pogodak više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider