Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Igraču West Hama prijete smrću zbog kockarskih dugova

Matthew Etherington, krilni napadač West Hama, zatražio je novčanu pozajmicu od svog kluba nakon što su mu počele stizati prijetenje smrću. Prijete mu jer je dužan sumnjivim ljudima oko 800 tisuća funti, a sav taj novac izgubio je na kocki.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

27-godišnji Etherington upozorio je klupsku upravu da će njegov život biti ugrožen ako ne plati novac koji duguje. Zabrinuti šefovi dali su mu 300 tisuća funti unaprijed, da bi ga izvukli iz neposredne životne opasnosti. Također su ga upozorili da mora otići na stručno savjetovanje, zbog ovisnosti o kocki.

''Matthiew je jako zabrinut čovjek. Klub nije imao drugog izbora nego da mu pomogne. Znali su koliko mu je trebalo hrabrosti za dođe k njima i sve prizna. To nije razgovor kojeg želiš voditi sa ljudima iz svog kluba. On samo želi vratiti novac i završiti s tom noćnom morom,'' kaže izvor Dialy Maila iz samog kluba.

Glasnogovornik West Hama izjavio je da su Ettheringtonu pružili punu podršku. ''Matthew treba pomoć stručnjaka i prihvatiti to kao prioritet u životu,'' izjavio je.

Osim problema s kockom, Etherington je imao i loših epizoda s alkoholom. Kažnjen je 2007. godine s 2000 funti zbog vožnje u pijanom stanju, a proveo je i tjedan dana u rehabilitacijskom centru Sporting Chance, kojeg je osnovao bivši alkoholičar i Arsenalov nogometaš Tony Adams.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider