Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hrvatskim igračima dozvoljene posjete obitelji, Srna tvrdi da imamo uvjete za veliki rezultat

Nakon spartanskog prvog dijela priprema izbornik hrvatske nogometne reprezentcije Slaven Bilić malo je popustio režim. To naravno ne znači da je igračima dozvoljeno raditi što žele, već da više nema toliko čvrste vojničke discipline.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igračima će biti dozvoljene dnevne posjete supruga i članova obitelji kada će imati slobodne dane.

"Kada imaju slobodan dana igrači se imaju pravo sastati se s članovima obitelji. Bitno je samo da se jave glasnogovorniku Gavranu da znamo gdje su," kazao je Bilić te dodao kako za sada nije bilo takvih posjeta, no očekuje ih u Beču.

Srna: Kvalitetniji smo od Austrije

"Kvalitetniji smo od Austrije," istaknuo je hrvatski reprezentativac Darijo Srna na druženju s novinarima, ali i dodao: "mogli bi odlučivati i drugi faktori. Austrijanci će imati veliku pomoć navijača i veliki motiv, no mi smo ipak kvalitetniji sastav."

Veznjaka ukrajinskog Šahtara većina stručnjaka smatra jednim od ključnih igrača hrvatske momčadi. Njegovi prodori bi mogli donijeti prevagu na terenu, no u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Mađarske uklopio se u sivilo kao i većina njegovih suigrača.

"Protiv Mađara nismo išli maksimalno, svi smo razmišljali o utakmici s Austrijom i zbog toga nije bilo blistavo. Međutim, protiv Austrije će svi vidjeti naše pravo lice."

Na pitanje novinara postoji li možda kombinacija po kojoj bi Srna iz vezne linije prešao u posljednji red hrvatske obrane, Srna je kratko odgovorio:

Ne, ne postoji".

Srna je uvjeren kako hrvatska reprezentacija ima sve preduvjete za veliki rezultat na ovom prvenstvu.

"Imamo uvjete za veliki rezultat, a što se tiče mene maksimalno sam spreman," zaključio je Srna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider