Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Hoće li Domenech preživjeti Srbiju?

Prvi kvalifikacijski dvoboji za Svjetsko prvenstvo 2010. donijeli su nam nekoliko velikih iznenađenja. Jedno od njih je i poraz Francuza u Beču koji je dodatno uzdrmao tamošnju javnost, ali i stolicu izbornika Domenecha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Raymond Domenech natovario si je dodatni pritisak medija i javnosti, za njih, sramotnim porazom od Austrije. Francuzi su sinoć u Beču stradali rezultatom 3:1., a izborniku Domenechu sljedeća utakmica mogla bi biti i posljednja na klupi Les Bleusa.

Nakon razočaravajućeg nastupa na Euru, kada nisu prošli grupu, Domenech je čudom zadržao posao. U srijedu ga na Stade de Franceu čeka Srbija koja je jedva pobijedila Farske otoke na Marakani rezultatom 2:0. Ukoliko Francuzi ne dobiju tu utakmicu, kvalifikacije će gotovo sigurno nastaviti s novim izbornikom. 

>> SP kvalifikacije: Iznenađujući porazi Francuske i Rumunjske

No kontroverzni trener, koji je svoju djevojku zaprosio prilikom jedne press konferencije na Euru, je optimističan:

'Kvalifikacije se sastoje od mnogo utakmica. Pred nama je Srbija u srijedu i moramo za nju biti spremni, imati volju i odlučnost. Borit ćemo se do kraja.'

Branič Patrice Evra dio je najslabije francuske obrane posljednjih godina koja je u posljednje četiri utakmice primila čak 11 golova. 

'Ako ne pobijedimo Srbiju, ne znam hoćemo li se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo', iskren je bio Evra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider