Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

HNL: Ostavka predsjednika Varteksa

Neopoziva ostavka predsjednika NK Varteksa Ivana Topolnjaka i dalje je glavna sportska vijest u Varaždinu. Tu je ostavku na današnjoj konferenciji za novinare potvrdio i direktor kluba Branko Janžek, najavivši ujedno i skoro zasjedanje predsjedništva kluba i Izvršnog odbora koje bi trebalo donijeti odluku o novom predsjedniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U međuvremenu zajednički sastanak jutros su održali dopredsjednik kluba i varaždinski dogradonačelnik Zlatko Horvat i predsjednik u ostavci Ivan Topolnjak.

"Zajednički smo donijeli zaključak da za ponedjeljak 07. srpnja sazovem Izvršni dobor na kojem će se članovi odbora očitovati o ostavci. Nakon toga znat će se hoće li Topolnjak povući ostavku ili idemo u izbor novog predsjednika", rekao je Zlatko Horvat.

Ukoliko Topolnjak ostane pri ostavci slijedi izbor vršitelja dužnosti, između četiri dopredsjednika kluba, koji će tu funciju obnašati do Skupština. Eventualna Skupština održala bi se u rujnu, pojasnio je Horvat.

Na upit vidi li sebe na tom mjestu Horvat je odgovorio da trenutno nema vremena ni ambicije da se prihvati tog posla.

I dok se u klubu rješava problem vezano uz predsjednika, pred upravom je i problem oko suspenziju zbog dugovanja prema bivšem igraču Goranu Graniću.

"Hrvatski nogometni savez produljio nam je rok do 7. srpnja da riješimo dugovanje prema Graniću koje iznosi oko 600 tisuća kuna. U protivnom klub slijedi suspenzija čime dolazi u pitanje odigravanje pripremnih utakmica", rekao je direktor kluba Branko Janžek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider